Op deze pagina vind je een korte video over onze app en de veelgestelde vragen. Heb je hier je antwoord nog niet gevonden? Stuur ons gerust via onze facebookpagina of naar iemand van de leiding van Chiro Westrode

Tickets zijn beschikbaar via onze app door hier naar het juist evenement te navigeren en daar onderaan de pagina de instructies te volgen.

Ja, in onze app kun je meerdere tickets tegelijk aankopen, het eerste ticket is automatisch voor jou in is aan jouw account gelinkt. Voor de andere geef je hun mailadres in en krijgen ze dit in hun mailbox.
Zij kunnen dan met dat mailadres een account aanmaken en dan wordt hun ticket daar automatisch aan gelinkt.

Neen, alle tickets zijn aan een mailadres gelinkt en dit kun je niet meer wijzigen.

De reden hiervoor is dat je enkel met dat mailadres dan ook een account op onze app kan maken en je ticket in de app zien.

Voor vragen omtrent sponsoring kan u terecht bij sponsoring.beach.party@hotmail.com

Binnenkort zullen wij op onze facebook een actie bekendmaken.
Hou dus zeker onze facebookpagina goed in het oog!

Sponsors en de omwonenden van Chiro Westrode kunnen ook enkele gratis tickets voor de Retro TD of de Beach Party in hun brievenbus verwachten.

Ondervind je problemen met onze app die niet verholpen met de informatie op deze pagina, contacteer ons gerust via mail, facebookpagina, instagram

De app kan je vinden door hier te klikken voor de web versie of door hieronder voor de app store of play store.

Download on the App Store
Ontdek het op Google Play

Er zullen oordopjes van de CM uitgedeeld worden op het evenement.

”Iets zachter, even straf”

Rond de Kiss and Ride zone is er éénrichtingsverkeer om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Rond de Kiss and Ride zone is er éénrichtingsverkeer om alles vlot te laten verlopen

Als je van de A12 komt zal je in de Jan Hammeneckerstraat rijden die éénrichting is geworden tot aan de Kiss and Ride zone, en daar zal ook een parkeerverbod gelden. Nadat je personen hebt afgezet rij je de Breemweg in terug naar de A12. De Breemweg zal ook eenrichting zijn.

Als je van de Patatestraat komt rij je de Jan Hammeneckerstraat in langs de andere kant, dat stuk zal ook eenrichting zijn tot aan de Breemweg. Je zet je passagiers net voor de Breemweg af en rijdt weg via de Breemweg.

Wij moeten de gemeentelijke regelgeving respecteren en dit wil zeggen dat wij onze fuif om 3u moeten stopzetten.
De bonnetjes zullen sluiten om 2u30 en de verkoop van drank zal om 2u45 stoppen.

Iedereen is welkom op onze Beach Party, maar zoals hierboven vermeld moet je 16 zijn om alcohol te mogen consumeren. Vergeet dus zeker geen geldig leeftijdsbewijs mee te nemen.

Om alcohol te mogen drinken moet je 16 zijn.
Neem dus zeker je paspoort mee want we controleren dit aan de inkom. Indien je geen leeftijdsbewijs kan voorleggen zullen we je geen alcohol kunnen schenken.

Het is verboden om eigen drank, zowel alcoholische als niet alcoholische dranken, mee binnen te brengen. Ook wapens, messen, paraplu’s en andere puntige voorwerpen worden geweerd.

We zijn een sterke voorstander van een zero drugsbeleid. Drugs is dus in alle geval verboden op het festivalterrein. Wanneer er bezoekers betrapt worden op het gebruik, verkoop of dealen van drugs, zullen deze personen dan ook onmiddellijk van het terrein verwijderd worden. Indien er strafbare feiten gebeurd zijn, laten wij het niet na om de nodige instanties hiervan op de hoogte te brengen.

In geval van verdachte omstandigheden kan er gevraagd worden om de zakken te openen en/of gefouilleerd te worden. Eenieder heeft het recht om dit te weigeren, maar dan voorziet de organisatie het recht om deze personen de toegang te weigeren en/of deze persoon te verwijderen van het festivalterrein. Idem met de controle op de identiteitskaart.

Het is eveneens verboden om tekens, logo’s, vlaggen of andere materialen toonbaar te maken waaruit bepaalde politieke, religieuze of andere overtuigingen kunnen blijken.

Seksueel geweld laten wij uiteraard niet toe. Personen die zich hieraan strafbaar maken, worden overgemaakt aan de bevoegde instanties. Eveneens geldt dit voor homofoob, seksistisch en/of racistisch gedrag.

Op onderstaande link kan u de foto’s bewonderen van vorige editie:

Foto album Beachparty 2023

Foto album Retro TD 2023

Doordat we via een applicatie werken kan je bepaalde bedragen terugvragen. Het gaat hierbij over geld dat je hebt opgeladen in de Beachparty app via een bankapp of payconiq.

Belangrijk wel is dat we geen aangekochte tickets kunnen terugbetalen. Ook geld dat je aan de kassa op een van de evenementen zelf hebt opgeladen: Cash, Bancontact en/of met de QR-code van payconiq kunnen we niet terugbetalen

Het overgebleven bedrag in de app kan je na de evenementen terugvragen via volgende stappen dit tot 5 dagen na het laatste evenement.

Belangrijk wel is dat we geen aangekochte tickets kunnen terugbetalen. Ook geld dat je aan de kassa op een van de evenementen zelf hebt opgeladen: Cash, Bancontact en/of met de QR-code van payconiq kunnen we niet terugbetalen

Wij hebben opbrengt van dit evenement nodig om de werking van onze chiro te kunnen financieren.
We proberen vooral het kamp voor de leden betaalbaar te houden.
Als we de inkomsten van dit evenement niet zouden hebben, moeten we de leden minstens de helft meer aanrekenen voor het kamp.
Daarnaast zijn er nog een resem andere kosten die het Chiro gebeurden met zich meebrengt zoals infrastructuurwerken, bekostigingen van activiteiten en aankoop van speel materiaal.