Adres


Voetbalveld westrode, Jan Hammeneckerstraat, 1861 Wolvertem, Meise

Hoe kan je ons bereiken

 • Met het openbaar vervoer: 
  Bussen op de lijn 261 stoppen aan de kerk van Westrode, recht tegenover de fiets en voetgangersinkom.
  Londerzeel heeft een treinstation op de lijn Leuven – Mechelen – Gent-Sint-Pieters vanwaar je de voorgenoemde bussen op de lijn 261 kan nemen.
 • Met de fiets: 
  U kan gratis gebruik maken van onze ruime fietsenstalling vlakbij het festivalterrein.
 • Met de auto:
  Er wordt en kiss en ride zone voorzien aan de fiets en voetgangersinkom
  Verder kun u gratis gebruik maken van de parking vlakbij het festivalterrein.

Faciliteiten


 • Bancontact & Payconiq: 
  Aan de kassa is bancontact en payconiq voorzien. Je kan je toegang en bonnen ook via onze app betalen te vinden via linktr.ee
 • WC: 
  De toegang tot ons WC is gratis.
 • Rode kruis: 
  Bij ongevallen kan je je steeds wenden tot de vriendelijke mensen van het Rode Kruis. Zij zijn heel de avond aanwezig. Je vindt hen in de tent rechts vandoor aan het podium. 
 • Eetkraampjes: 
  De hongerige magen kunnen altijd gevuld worden aan ons hamburger-, frietkraam. 
 • Binnen = binnen: 
  In het kader van alcoholpreventie, de veiligheid en de beperking van de overlast voor de buurtbewoners, behouden wij, in samenspraak met de politie en het gemeentebestuur, het inkomsysteem ‘binnen = binnen’ op zaterdag.
 • Tabak/sigaretten: 
  Er is GEEN sigarettenstand of sigarettenautomaat aanwezig.
 • Vestiaire: 
  Er is een vestiaire aanwezig juist na de inkom.

Wat doe ik bij aankomst?


Je kunt je ticket kopen in onze app via linktr.ee. Hiermee mag je je gewoon aanmelden aan de inkomtent waar alles duidelijk omhoog zal hangen. De afgifte van dit ticket verschaft je toegang tot het festivalterrein. 

Genodigden & winnaars van ticketwedstrijden krijgen een voucher toegestuurd waarmee zij hun ticket(s) kunnen registeren en afdrukken. De afgifte van dit ticket in de inkomtent verschaft je toegang tot het festivalterrein. 

Do’s & dont’s


In samenspraak met de politie en het gemeentebestuur en in het kader van alcoholpreventie, de veiligheid en de beperking van de overlast voor de buurtbewoners, zal er dit jaar opnieuw een drankperimeter opgezet worden rond het festivalterrein. 

Bezoekers kunnen aan de ingang gefouilleerd worden. Wie zich hier niet aan onderwerpt, zal de toegang geweigerd worden. 

Indien onze professionele security-mensen en/of aanwezige politieagenten onrechtmatigheden vaststellen, zal u de verder toegang tot de Beach Party en Retro TD ontzegd worden.

Niet toegelaten : Glas, blik, plastic flessen of kartonnen drankflacons, eigen drank en eten, wapens, gevaarlijk materiaal, scherpe voorwerpen, drugs, huisdieren zoals honden (hulp- en geleide honden zijn wel toegelaten), geluidsproducerende voorwerpen, toeters of andere instrumenten. 

Het aanplakken van affiches op de parking en buiten het festivalterrein zijn zonder toestemming verboden. 

De Beach Party en RetroTD werken aan een duurzaam en proper festival. Op het terrein worden voldoende afvalbakken voorzien. Gelieve deze dan ook te gebruiken. 

De organisatie kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor gebeurtelijke ongevallen, diefstal of vandalisme.

Rugzakken


Rugzakken kunnen aan de inkom gecontroleerd worden. Om de doorstroom vlotter te laten verlopen, vragen wij aan onze bezoekers om zonder rugzakken naar de Beach Party en RetroTD te komen.