Zaterdag 02/03 komen tickets voor Beach Party 2024 online. Download nu alvast onze app in de app-store te vinden via linktr.📲Wees er snel bij, want op=op! 🤩

🧐Belangrijk! Er wordt een transactiekost van €1 gerekend PER OPLAADBEURT in je wallet. Een groter bedrag opladen kan dus voordelig zijn. Je wallet blijft geldig tot na het evenement.

Prijzen


Beach PArty
Retro TD
Combi

To be announced

De app


Je ticket aanschaffen in de app is niet enkel handig, hier vind je ook alle info over de Beach Party en RetroTD en kan je geld opladen om te consumeren tijdens de evenementen.

Faq


Ik heb mijn ticket(s) besteld en betaald, maar niet ontvangen. Help!

Je tickets kan je altijd in de app terugvinden onder het evenement waarvoor het is aangekocht. In je mailbox krijg je dit ook en kijk je best eerst in je mailbox of de tickets niet in je spamfolder (ongewenste berichten) zitten. Als dit niet het geval is, kan je ons altijd contacteren via onze Facebookpagina.


Ticket(s) geprint en kwijt?

Je hebt zelf de verantwoordelijkheid om op je tickets te passen. We kunnen om deze reden niets voor je betekenen. Wij adviseren om je het ticket niet af te drukken en via de app aan de inkom te laten zien en zo vroeg mogelijk te arriveren bij het evenement. Het ticket kan namelijk maar één keer gescand worden.


Kan ik mijn tickets overdragen aan iemand anders? 

Tickets zijn persoonsgebonden. Je kunt je ticket dus niet gewoon overdragen aan iemand anders. Zou je dit toch graag overdragen contacteer ons dan via onze Facebookpagina (let op: het ticket is maar éénmaal geldig).


Kan ik mijn ticket(s) wijzigen, inruilen of annuleren? 

Het is helaas niet mogelijk om tickets te wijzigen, te ruilen of te annuleren. Je kunt dit nalezen in de gebruiksvoorwaarden van de online ticketshop.